Fotografie studio huren

You are in the lead

Of je nu beginnend, ervaren of professioneel fotograaf bent, studiofotografie blijft altijd iets bijzonders. Ben jij op zoek naar een bescheiden fotografiestudio in hartje 's-Hertogenbosch? Dan ben je bij Fotografie Den Bosch aan het juiste adres. Onder ons kantoorpand hebben wij onze klusruimte omgetoverd tot fotografiestudio. Deze studio is ideaal voor productfotografie, portretfotografie of productvideo’s.

Alles is mogelijk in onze fotostudio (op olifanten fotograferen na). De meeste fotografen vinden het fijn om met hun eigen gear te werken. Mocht je liever gebruik maken van onze spullen, dan is dat ook zeker mogelijk. Verschillende backdrops en goede koffie zijn ten alle tijden aanwezig. En mocht er een speciale wens zijn voor attributen, verschillende kleuren backdrops of bijzondere apparatuur, dan horen we het graag! Wij denken en bewegen altijd met je mee voor het beste eindresultaat.


Wat moet ik me bij jullie fotostudio voorstellen?

Wij gebruiken onze studio zelf voornamelijk voor portretfotografie en productfotografie. Het is een lichtdichte ruimte, waardoor je zelf de mogelijkheid hebt om het licht te beïnvloeden. Dit is fijn omdat je helemaal geen rekening hoeft te houden met daglicht en je dus zelf volledig in controle bent van jouw compositie. 

Naast ons aanbod van ruimte, apparatuur en goede koffie, kijken en denken onze professionals ook graag met je mee tijdens de shoot. Het kan soms fijn zijn om een paar extra handjes bij een productshoot te hebben, of misschien wil je wat uitleg en tips voor de beste instellingen. De professionals van Fotografie Den Bosch staan ten alle tijden voor je klaar.

Mocht je nog vragen hebben over het huren van onze fotografie studio of niet zeker zijn of deze dienst het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op via de knop hieronder. Of kom een keer gezellig bij ons langs op het kantoor in 's-Hertogenbosch. Dan kunnen we samen kijken waar je het beste mee geholpen bent!

Wat is er allemaal mogelijk?

  • Huur van de fotografie studio
  • Gebruik maken van onze apparatuur
  • Wat we niet in huis hebben, kunnen we in huis halen
  • Assistentie met jouw shoot 
neem contact op

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ik ben Job en help je graag verder. Heb je een vraag over fotografie? Of heb je misschien een andere vraag? Klik op de knop hieronder om in contact te komen!