Studiofotografie

Net als uit het magazine

Studiofotografie kan voor vele verschillende doeleinden worden gebruikt. Portretten, fashionfotografie en productfotografie kunnen allemaal plaatsvinden in de studio. Wij hebben ervaring met alle drie! In onze eigen fotostudio in 's-Hertogenbosch kunnen we studiofotografie klussen oppakken!

In onze fotostudio hebben we verschillende kleuren achtergronden waar we gebruik van kunnen maken. Mocht een kleur niet aanwezig zijn, dan kijken wij wat we hierin voor je kunnen betekenen. Vaak lukken de meeste shoots met zwart, wit of grijs, maar mocht je paars met gele stippen prachtig vinden, schroom niet om dit aan te geven!

Huren?

Onze studio is ook te huur. Daarbij kun je gebruikmaken van al onze apparatuur, of je eigen apparatuur meenemen. Ook kunnen we je assisteren op het moment dat je er even niet uit komt. Ons kantoor zit boven de studio, dus je kunt zo aankloppen!

Mocht je nog vragen hebben over studiofotografie of niet zeker zijn of deze dienst het beste bij u past, neem dan gerust contact met ons op via de knop hieronder. Of kom een keer gezellig bij ons langs op het kantoor in 's-Hertogenbosch. Dan kunnen we samen kijken waar je het beste mee geholpen bent!

Geschikt voor

  • Portretfotografie
  • Fashionfotografie 
  • Productfotografie
Neem contact op

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ik ben Job en help je graag verder. Heb je een vraag over fotografie? Of heb je misschien een andere vraag? Klik op de knop hieronder om in contact te komen!