Artu Napoli

Voor de stijlvolle Bosschenaar

Een nieuwe collectie betekent een nieuwe shoot. Dat is voor bijna alle kledingmerken zo en dus ook voor Artu Napoli. Om het halfjaar hangt het modemwerk Artu Napoli een nieuwe collectie in de winkel. En naast hun winkels in Nederland en België hebben ze ook een webshop waarop ze hun kleding verkopen. Online presence is dus essentieel voor Artu Napoli, wat betekent dat ze ook erg veel voordeel halen uit goede en authentieke fotografie.

Wat hebben we gedaan

22 setjes, 1 missie. Alles zo mooi mogelijk op de foto zetten. Artu Napoli wilde met deze studiofotografie een andere richting op dan de fotografie die ze voorheen hadden. Een cleanere look met de focus op het product, zonder te veel opsmuck.

Met een selectie van zo'n 160 foto’s hebben we Artu Napoli hun mailings, social media en website kunnen voorzien van fotografie van fotografieDenBosch.nl. Meer over Artu Napoli vind je op: www.artunapoli.com

Dienst: Studiofotografie

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ik ben Job en help je graag verder. Heb je een vraag over fotografie? Of heb je misschien een andere vraag? Klik op de knop hieronder om in contact te komen!