Raaf Sierkussens

Een hoes als gegoten

Kra Kra. Een Raafje op je bank. Mirjam van den Dungen, een lokale ondernemer uit onze mooie stad Den Bosch, wilde haar website vernieuwen. Daar hoort dus ook nieuwe fotografie bij! Aangezien het ging om vele verschillende soorten kussens, was het een flinke klus. Bij Fotografie Den Bosch houden we wel van een uitdaging en hebben we uiteindelijk meer dan honderd kussentjes gefotografeerd. Een dag vol gezelligheid met een prachtig eindresultaat.

Wat hebben we gedaan

We zijn een dag langs geweest bij Raaf sierkussens om daar op locatie productfotografie en productvideos te schieten. We moesten rekening houden met de details, dus dat vroeg om close-ups. Ook de sfeer van de website moet natuurlijk in lijn zijn, dus hebben we goed gekeken in welke sfeer we alle kussens hebben geschoten. 

Na ons bezoek had Raaf sierkussens een grote beeldbank die te gebruiken was voor zowel de nieuwe website als de socials. De foto's en filmpjes zijn te bekijken op: www.raaf.nl

Dienst: Productfotografie

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ik ben Job en help je graag verder. Heb je een vraag over fotografie? Of heb je misschien een andere vraag? Klik op de knop hieronder om in contact te komen!