Twintos

Het gezicht achter de computer

Als techneut ben je vaak te vinden achter je computer. Wat mensen vaak vergeten, is dat binnen technische bedrijven ook veel interactie en sociale contacten plaatsvinden. Het klantencontact of contact met collega's is toch wat het ene tech bedrijf onderscheidt van andere organisaties. Twintos is daar het perfecte voorbeeld van. Database beheerders waarbij de menselijke interactie het leidend voorwerp is.

Wat hebben we gedaan?

Veel techbedrijven maken gebruik van technische afbeeldingen voor hun website. Twintos wilde dit juist anders aanpakken. Samen met de klant hebben we gezorgd dat de mens achter het scherm meer naar voren komt. Wij zijn een middag langsgegaan in Amersfoort om iedereen in zijn werksferen vast te leggen. Dus ook in Amersfoort kan Fotografie Den Bosch je ‘gewoon’ van dienst zijn! 

Twintos is nog bezig met de ontwikkeling van hun website. Wel hebben we al teruggekregen dat de fotografie precies is wat ze zochten. Het type fotografie, de bewerking en de overall-sfeer was spot on. Het was dan ook hartstikke tof om bij deze gezellige heren te mogen fotograferen. Meer over Twintos vind je hier: www.twintos.com

Dienst: Corporate fotografie

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ik ben Job en help je graag verder. Heb je een vraag over fotografie? Of heb je misschien een andere vraag? Klik op de knop hieronder om in contact te komen!