Portretfotografie
Let the face do the talking

Portretfotografie is een van de meest voorkomende vormen van fotografie in Den Bosch. Portretfoto's kunnen in de studio worden gemaakt, maar ook op bijvoorbeeld een werklocatie. Door portretfotografie in te zetten, kun je nog beter een gezicht geven aan jouw bedrijf. 

Veel mensen vinden het lastig om te poseren voor de camera. Vooral bij portretfotografie waarbij het model vaak recht in de camera kijkt, kan poseren soms erg ongemakkelijk zijn. Dat komt niet door jou! Wij vinden dat het de taak is van de fotograaf om het model zich op zijn of haar gemak te laten voelen. Dat doen wij dan ook maar al te graag! 

Communicatie is key

Door van tevoren goed af te stemmen naar wat voor portret je op zoek bent, kunnen we het fotografeerproces zo efficiënt mogelijk aanpakken. We gaan eerst samen goed kijken naar de sfeer en setting van de foto. 

Mocht je nog vragen hebben over portretfotografie in Den Bosch of niet zeker zijn of deze dienst het beste bij je past, neem dan gerust contact met ons op via de knop hieronder. Of kom een keer gezellig bij ons langs op het kantoor in Den Bosch. Dan kunnen we samen kijken waar je het beste mee geholpen bent!

Dit kunnen we voor je betekenen
  • Portretfoto's onze fotostudio in Den Bosch
  • Portrestfoto's op locatie
  • Profielfoto voor bv. Linkedin
  • Altijd een oprechte lach!
Neem contact met ons op!
Job Dijsselbloem -  Fotograaf bij Fotografie den Bosch

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ik ben Job en help je graag verder. Heb je een vraag over fotografie? Of heb je misschien een andere vraag? Klik op de knop hieronder om in contact te komen!