Bedrijfsfotografie
Jouw business in the picture

Bedrijfsfotografie, maar dan niet super corporate. Je kent het wel. Fotografie waarbij een team van drie mensen om een tafel staat met stickey notes en markers. Superleuk natuurlijk, maar dit zijn vaak professionele modellen, getraind voor de juiste, maar neppe glimlach en de beste powerpose mogelijk. Wij doen het helemaal anders. Wij zorgen dat jouw bedrijf zo authentiek mogelijk wordt gefotografeerd. Fotografie zoals het is, maar dan wat meer opgepoetst door de professionals van Fotografie Den Bosch. 

Wij zien dat de markt van vandaag vraagt om een persoonlijke benadering. Men is klaar met de gestandaardiseerde mails en Shutterstock foto's die je overal ziet. Als consument wil je weten met wie je zaken doet. Daarom is het belangrijk om een beeld te krijgen bij de mensen die in je bedrijf werken. Wij geven jouw bedrijf een gezicht.

Hoe werkt bedrijfsfotografie precies?

Een van onze fotografen komt langs bij jullie op kantoor, in de werkplaats of misschien wel je flexwerkplek. Er worden settings gecreëerd die overeenkomen met de normale werkzaamheden die worden verricht. Zo zorgen we dat we content schieten die ook klopt met jouw bedrijf. De volgende post die jij op Linkedin plaatst met: 'De koffie staat altijd klaar' is dan in de toekomst ook voorzien van een bijpassende foto die je niet van internet hebt hoeven plukken.

Mocht je nog vragen hebben over bedrijfsfotografie in Den Bosch of niet zeker zijn of deze dienst het beste bij je past, neem dan gerust contact met ons op via de knop hieronder. Of kom een keer gezellig bij ons langs op het kantoor in Den Bosch. Dan kunnen we samen kijken waar je het beste mee geholpen bent!

Toepasbaar voor bijvoorbeeld:
  • Website 
  • Social media posts
  • Intern flyers/media
Neem contact met ons op!
Job Dijsselbloem -  Fotograaf bij Fotografie den Bosch

Waar kunnen we jou mee helpen?

Ik ben Job en help je graag verder. Heb je een vraag over fotografie? Of heb je misschien een andere vraag? Klik op de knop hieronder om in contact te komen!